Goede samenwerking met andere fokkers vinden wij belangrijk. Binck is beschikbaar voor collega fokkers.

Voor fokkers

Voor fokkers

Goede samenwerking met andere fokkers vinden wij belangrijk. We zijn actief op zoek naar nieuwe lijnen en bezichtigen hiervoor de fokhond bij collega fokkers. Ook hebben wij een reu die we voor een dekking kunnen inzetten en hebben we regelmatig puppy’s van fokkwaliteit. Fokkers aangesloten bij de ALAEU of de net startende fokker die zich wil aansluiten bij de vereniging kunnen hun interesse kenbaar maken. Heb je de wens om nieuwe lijnen aan je fokprogramma toe te voegen en/of wil je een ruildekkingen arrangeren en/of uitwisselen van een lijn neem dan gerust contact met ons op om wensen te bespreken.

Op dit moment is er een nest van 7 teefjes. Op  deze pagina stellen wij ze aan je voor. Er zal 1 teefje uit dit nest beschikbaar gesteld worden als fokhond. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de puppy’s en de komende nestjes.

Beschikbaar voor collega fokkers

Binck

Binck is een zoon van Jackie. Hij is een echte knuffelbeer.

Binck is beschikbaar voor collega fokkers.
reutje

Binck verraste ons als pup met zijn hoge knuffelgehalte. In het nest kon hij al lekker genieten van de aandacht en kwam altijd om een aai vragen. Nog steeds moet het gastgezin elke ochtend tijd voor hem maken om aan zijn dosis aaien te komen. 

We zijn erg onder de indruk van het rustige en stabiele karakter van Binck. Binck is een fantastische aanwinst voor Hunnekens Labradoodles. Niet alleen wij maar ook het gastgezin zijn ontzettend trots dat hij onze eerste reu is die we kunnen toevoegen aan het fok programma.

  

Puppy's van Balou & Binck

Er wordt 1 puppy beschikbaar gesteld voor collega fokkers. 

Geplaatst

Het nest van Balou en Binck is heel rustig. Balou is een ontspannen moederhond en trots op haar kroost. Ze wil deze graag aan iedereen laten zien om vervolgens haar eigen aai te halen.